Сторінка шеф-кухаря

Карбонара від шеф-кухаря

Знаєте, є такий старий вислів – що погана людина ніколи не зможе стати хорошим кухарем. Я повністю з цим погоджуюсь. Добре готує для інших той, хто любить цих людей. Я люблю Наших гостей і мені подобається експериментувати з новими рецептами. Наші продукти замовленні як з-за кордону, так і українського виробництва, Ми обов”язково контролюємо їх якість та свіжість.

Сьогодні пропонуємо Вам оцінити популярну італійську страву, що смакує гурманам по всьому світу. Карбонара – це назва гострого італійського соусу, яким заправляють пасту і спагетті.

IMG_5807

Потрібні для приготування продукти: паста, помідори “конкасе”, пармезан, вершки, ріпчаста цибуля, біле сухе вино, базилік і відділений жовток. Для початку, ріпчасту цибулю нарізати дрібними кубиками. Обсмажити на олії, влити біле сухе вино. Коли воно випарується, додати нарізану тоненькою соломкою парму і помідори “конкасе”. Все ретельно розмішати і влити вершки. В готову суміш додати попередньо зварені спагетті разом з частиною тертого пармезану. Все ретельно вимішати. Готову пасту викласти на тарілку, а по середині викласти курячий жовток. Засипати все пармезаном і меленим перцем. Прикрасити базиліком.

Ваша Карбонара готова. Пасту варто споживати обов’язково гарячою.Завітайте і спробуйте смачну пасту в Розважальному Комплексі “МАХІМ”.